2.7.2011 saksanpaimenkoira Aissan Erwin saapui uuteen kotiinsa, matkalle lähdettiin Kennel Aissanista jonne terveiset ja kiitokset. Tästä alkaa uusi ja pitkä seikkailu...

Kotimatka sujui hieman entistä kotia ikävöiden, mutta muuten kaikki meni hyvin. Mitä nyt yhden kerran tuli pitkä sylki ...saipahan kuski jotain tekemistä.

Uudessa kodissa Erwinin koirakavereina asustaa Spn "Tikki" ja phalene narttu "Kiti", tutustuminen Tikkiin tapahtui jo matkan aikana. Ettei tule suurempia ongelmia ...

 

Hieman tulo uuteen kotiin jännitti...Talon entiset koirat tutustuivat uuteen tulokkaaseen pienellä varauksella, tarkkaan tuli uusi kaveri tutkittua.

Tästä se sitten lähtee, täytyy sanoa että on utelias kaveri ...

 

Tiedot pennusta -> Erwin syntyi 8.5.2011, emä Aissan Bellatrix - Kennel Aissan ja isä  Finn Vom Schwarzen Troll -  Kennel Vincos

 

 

Aamun valjettua ensimmäisen yön jälkeen tutustuminen uusiin kuviohin jatkui samaan tyyliin ... uteliaasti. Yö meni yllättävänkin hyvin, ei suurempia hyppäyksiä mitä nyt pari kertaa tarpeilla käväistiin.

Talon vanha neiti muistutti muutamaan otteeseen nuorelle tulokkaalle kaapin paikan. Uteliaisuus ei aina ole hyvästä, ainakaan liiallinen sellainen.

Automatkat tuntuvat aiheuttavan näin alkuun pikkuisen päänvaivaa, pientä matkapahoinvointia on havaittavissa. Toivotaan sen menevän ohi, sillä autokyytiin on vain totuttava. Erwin kävi tutustumassa perheemme juniorin leirielämään, paljon ihmisiä ääntä ja hulinaa ... hyvä kokemus. Kasvattajalle tuli terveisiä leiriltä kans, tuttuja oli !