Viikko takana ja kokemuksia karttuu, vaan kuinka sulattaa tämä tulva.

 

On tullut tutustuttua niin kaupunkiin, rautatieasemaan (joka oli ihmisiä ja ääniä tulvillaan) kuuman auton kyytiin, lemmikkikauppaan jne. Mutta suurin kokemus taisi olla kotona tapahtunut kynsien leikkuu ... ei tuntunut oikein alkuun touhu maistuvan.

Tänään perheessämme vietettiin rippijuhlia, vieraita kävi joten rapsuttelijoita riitti. Osasi Erwin ottaa suosion aika hyvin vastaan.

Kotiutuminen on mennyt mainiosti, ikävöintiä ei ole ollut havaittavissa. Ruoka maistuu mainiosti ja ei tuota ongelmia huokutella kaveria syömään. Mukava ja positiivinen yllätys on ollut Erwinin aktiivinen ote päästä pihalle kun on tarve päästä isommalle hädälle. 

Hieman  nuori herra alkaa näyttää luonnettaan ... vanha neiti on jo pariin otteeseen ilmoittanut oman arvonsa nuorelle tulokkaalle, Toistaiseksi kaikki mennyt tämän asin tiimoilta vain ilmoitellen ...

 Saalistusta harjoitellaan ja vauhtia riittää,

 Kuvat:  I.K (c)

 

Matkustaminen koirilla tapahtuu kokonaan uusissa tiloissa, hyvä ja toimiva häkki pienen kokoamisharjoittelun jälkeen. Häkki on pituussuunnassa säädettävä, näppärä jos tarvitsee vaihtaa autoa.